pondělí 5. listopadu 2012

Adamovo vyprávění o boulderingu a Rocklands v TV

Jak se z našeho kamaráda Adama stala filmová hvězda : Aneb vyprávění o tom co je "bauldering" bouldering  a našem výletě v Roacklands :)

neděle 4. listopadu 2012

Survival ve stylu MOKUTOKU


Před 14ti dny se mě Tomáš Kupka (spolužák) zeptal jestli umím na bruslích a jestli jsem někdy seděla v kanoi. Odpověděla jsem mu, že ano, ale to jsem ještě nevěděla k čemu jsem se přichomejtla..

banda na startu


V pondělí 29.10. se v Pardubicích konal survival, který se pořádal pro studenty z univerzity. Team se mohl skládat pouze ze smíšeného páru, takže si mě Tom k sobě vybral,vymysleli jsme originální název teamu -MOKUTOKU( první dvě písmenka z našich jmen ) a mohli jsme vyrazit.

Team mokutoku před startem


První disciplína byla plavba na kanoi- 3 km po proudu a 3 km proti proudu. Z této disciplíny jsme měli asi největší strach, jelikož jsme oba seděli jen jednou v kanoi. Naštěstí jsme tuto disciplínu dali bez koupaní a mohli jsme pokračovat v dalších.
hlavné vyrazit s úsměvem


Jedeeeem

Druhá disciplína byla střelba ze vzduchovky, ve které jsem tedy pěkně pohořela a netrefila ani jednou terč ( to bylo určitě tím jak jsem byla rozpádlovaná a klepaly se mi ruce) :). Tom dal krásnou 7 mičku, takže se nám odečetlo krásných 7 minut z celkové času.

To musíš takhle mířit víš


Třetí stanoviště nás čekalo u stromu, kde bylo natažené lano a museli jsme ho přejít bez pádu. To se nám také povedlo, a rychle jsme vyrazili na 8mi kilometrovou trasu s bruslemi.

Tarzani v Pardubicích


Tomáš dřív hrával hokej. To bylo naše velké plus a vymysleli jsme super taktiku, že pojedeme za sebou s držením rukou. Tom mě tak trošku táhl, ale aspoň si pořádně zatrénoval. Po splnění této disciplíny jsme se vrhli na slackline. Na slackline byl označen bod, který znamenal -10 min z času. Podařilo se mi na bod dojít a tím jsme si zase o něco vylepšili čas, který jsme hodně ztratili v poslední disciplíně a to běhu..
Trasa pro běh byla dlouhá 4,5 km a museli jsme získat značení ze tří stanovišť ( jako orienťák ). Samozřejmě se nám podařilo jedno přeběhnout, takže se Tom vracel. Tím jsme ztratili spoustu času a doběhli tak až při setmění do cíle.

V cíli s našim coachem

Sice jsme nevyhráli, ale ani neprohráli. Náš cíl byl přežít všechny disciplíny a doběhnout do cíle, což se nám podařilo, takže příští rok si jdeme pro medaile :)

PS: A ještě děkujeme coachovi Malému princi za podporu