úterý 18. března 2014

Modřín, Bahra , Sněžník

Minulý pátek jsme vyrazili s Michalem, Renčou a Adamem na sever. Na moji žádost jsme se v k večeru zastavili na Modříně. Mám zde rest z loňska Fox racing 7C.  Po hodně pokusech se mi ho skoro za tmy podařilo vylézt. Večer jsme si dali pohodičku v hospůdce na Sněžníku kde se k nám přidala Nikol a hurá do studenýho stanu nabrat sílu na zítřek.

https://www.youtube.com/watch?v=6wLQ6pZVTeA   - video Fox racing


Ráno byla docela kosa, ale Ostraváky nic nezastaví. V 7:30 už jsme drtili snídani a pak hurá na Bahru.
Adam s Michalem dávají Koi 7A+ kde já se zas moc nechytám ..Pak se přesouváme na Kato, kde pokusuje Adam a úspěšně. Kato ze stoje 7C je doma :). Pak se přesouváme zase na můj vysněný boulder Mufuti. Ze začátku nic moc, ale pak jsem si super vypinkala spodní část a nastal problém v jednom z posledních kroků ( nátah - jak jinak ). Super bouldr. Odpoledne jsem dala ještě pokus, ale šlachy v zimě začaly brečet tak jsem radši dala pauzu a šla ,, chytat,, Aďouše na Kato SD. Taky už to vypadalo nadějně, ale ještě něco málo chybělo.
Michal mezitím poslal ještě morfo stylem 7A a Reňa s Nikol 2 6B! Večer jsme se přesunuli opět na Sněžník a dali si pár Březňáků a 2dcl vína ...
TŘETÍ den ráno už jsem se cítila celkem na sliz.. Nicméně jsme vyrazili na Sněžník. Dala jsem pár pokusů ve svém projektu, pak Legu  a pak už moje tělo nic nechápalo a jen jsem koukala na ostatní jak ještě buší... Adam dal ještě Proces 7C+ a Michal Vyšší klenot 7B.... Super víkend, ale už jsem byla ráda, že končíme :)

Patuj jako nalle nebo Lištuj jako Graham ?? 

Pod procesem



pondělí 3. března 2014

Začátek jarní sezony

Tak a je to konečně tady! Pořádný počasí na lezení .Sice už takové jarní, ale to vůbec nevadí - stačilo mi lyžování v Alpách a teď už hurá na skály.
Celou zimu jsme s Adamem jezdili na Makak cup do Jablonce na závody. Myslím si, že to byl celkem vydařený trénik. Pokaždé na nás Tříska přichystal 30!!!!!! bouldrů, takže vytrvalost jak cyp. Na závodech jsme vyhráli pár super chytů od Makaku, díky kterým jsme si trošku osvěžili bouldrovky a trénovali.


Makak cup 

Blokáda 

První letošní výjezd jsme podnikli minulou neděli na Tanvald. Natěšení jsme vyrazili brzo ráno, ale po příjezdu jsme litovali, že jsme chvilku nepočkali. Slunko sice svítilo, ale úplně na druhou stranu než jsme byli my.. Vyrazili jsme ve složení Adam, Oja a já. Moc se nám nechtělo sundat péřovky a drtit ty studený chyty, ale co už.. Nakonec se mi i Adamovi podařilo vylézt 7B Težko říct, které už měl v deníčku i Oja. Ojovi se moc lézt nechtělo ( ani se nedivim v té zimě, ale byla jsem aspoň ráda, že neremcal zimou ) :)
Pak jsme se šli ještě podívat k bouldru Jasná karta. Já jsem moc nepochopila program a když jsem viděla ty mikrochyty tak se mi to v té zimě ani nechtělo lézt. Nicméně Adam to tam zase suše poslal a místo 7C tomu dal 7B+. Tím naše návštěva Tanvaldu skončila.

Další víkend jsme vyrazili bouldřit zase na druhou ,,polokouli,,. Cílem byl Ludvíkov. Adam nakoukal nějaké nové bouldry od Štepy, takže jsme se těšili zase na něco nového. (Už jsem tu byla minulý rok, ale pouze jako divák zase kvůli nemoci ).
Tentokrát jsme vyjeli ve velmi silné sestavě- Adam, Mařena, Kača, Reňa a Ivča. Počasí na Ludvíkově nás mile překvapilo, svítilo slunko a bylo tření. Rozelezli jsme se na prvním šutru u hřbitova a pak jsme pokračovali dál na právě nové bouldry od Štěpy. Nečekaně jsme dali s Adamem a Ivčou 7B Afrodita na fleš a pak i Kača na pár pokusů. Ivča s Adamem dali i Ippona za 7C. Já jsem v těm taky dala pár pokusů, ale v jednom kroku jsem byla hold slabá. Adam do série na tomto šutru ještě přidal Osotogari, též za 7C. Potom jsme se přesunuli zase o kousek výš, kde měl Adam rest z minula Temný řitíř low za 7C+. Jak už jistě všichni víte Adam má teď nadformu, takže řitíře po chvilce taky dal... Já jsem si mezitím vylezla 7A Kadilac, docela hezké, ale ten zelený rajbas na konec zas taková libovka nebyla :). Jo a ještě abych nezapomněla Reňa tam též dala rest z minula 6B !! Byl to sice boj, ale za to pak pořádnej řev lesem ( podobně jak na Boru ).
Pak jsme se s Ivčou a Adamem šli podívat k dalšímu šutru, kde byly bouldry za pořádný krysy.. Adam mi ukázal jeden z nich Offside 7B+/7C, že by se mi mohl líbit. Taky že líbil! I přes prolezené prsty jsem ho dala na fleš !!! :) Super pocit zase něco vylézt a ještě tak rychle. Ivča dala taky pár pokusů, ale už jsme byli strhaní, takže si to nechala na příště.
Když už jsme mleli skoro z posledního šli jsme se mrknout k bouldru Bandita a Pistolník. Adam dal nechápavě Banditu na fleš. Původní klasa byla 8A, ale čím je Adam typický? No přeci shazováním klasy, takže Bandita se ze dne na den stal jenom 7C.. Chudák. My jsme si to s Ivčou taky prolezly, ale to už bylo jen takové imitování pohybů...
Nakonec jsme se všichni sešli v hospě ve vesnici a pak zase hurá do civilního světa práce a školy..
Super výjezd se super partou ;)



Offside 7B+/7C

Offside 7B+/7C

Takovej já jsem dostala dárek na Valentýna :)